Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika soba görmek

Rüyada antika soba görmek

Rüyada antika soba görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine inanılır.

Rüyada antika soba gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Rüyada antika soba görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika mobilya görmek maddi varlığının çoğalacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı haberler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika koltuk görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antikacı dükkanı görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika televizyon görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine tabir olunur.

Rüyada antika kilim görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika vazo görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına yorulur.

Rüyada antika sandık görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments