Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine başbakan geldiğini görmek

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada evine başbakan geldiğini gördüyseniz:

  • Yanlış para transferleri, kayıp makbuzlar veya yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

Rüyada başbakanın evine geldiğini görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek şansın ve bahtının da açılacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, kötü gidişe dur denileceğine inanılır.

Rüyada başbakanın geldiğini duymak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek kazancının günden güne azalacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, maddi sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada başbakanın geldiğini görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın evine gittiğini görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments