Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın geldiğini görmek

Rüyada başbakanın geldiğini görmek

Rüyada başbakanın geldiğini görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın geldiğini gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada başbakanın geldiğini görmek geçiminin kolaylaşacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işlerin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın geldiğini duymak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın evine geldiğini görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada devletin başbakanını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments