Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın geldiğini duymak

Rüyada başbakanın geldiğini duymak

Rüyada başbakanın geldiğini duymak gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın geldiğini duymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilişkinizin olumsuzluk anlamında istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var.

Rüyada başbakanın geldiğini duymak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, yeni alanlara yöneleceğine işarettir.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek toplumda yükseleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın geldiğini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın evine geldiğini görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın öldüğünü duymak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments