Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada başbakanın eve geldiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek hayırlı bir döneme girileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada başbakanın evine geldiğini görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ruhani önderlik yapacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın geldiğini görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın geldiğini duymak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada evde başbakan görmek huzurun bozulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments