Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın evine gittiğini görmek

Rüyada başbakanın evine gittiğini görmek

Rüyada başbakanın evine gittiğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın evine gittiğini gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Rüyada başbakanı kendi evinde görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, zorlukların geride kalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın evine misafir olmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın evinde olmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın evine gittiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın evinde yemek yemek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın evine geldiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Rüyada başbakanı evinde ağırlamak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın evinde görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments