Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin evine taşınmak

Rüyada ölü birinin evine taşınmak

Rüyada ölü birinin evine taşınmak yaptığı hatalardan ders alacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, tecrübe kazandıracağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin evine taşınmak gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada ölü birinin evine taşınmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşındığı evini görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada eski evine taşındığını görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba evine taşınmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun evine taşınmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evine taşınmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments