Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinden taşınmak

Rüyada kendi evinden taşınmak

Rüyada kendi evinden taşınmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinden taşınmak gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Rüyada komşunun evinden taşındığını görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önceki evine taşınmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evine taşınmak elinin bolluğa kavuşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşındığın evini görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalettir.

Rüyada birinin evinden taşındığını görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına yorulur.

Rüyada evinden başka eve taşınmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sorunlarını çözeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinden taşındığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine inanılır.

Rüyada kendi evinden taşınmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments