Rüyada avize takmak

Rüyada avize takmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada avize takmak gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada avize takmak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde avize görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine inanılır.

Rüyada büyük avize görmek kendisine olan güveninin azalacağına, memur ise terfi edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı avize görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, güçlükle elde edilecek başarı delalet etmektedir.

Rüyada çok avize görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, çok güzel adımlar atılacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Rüyada avize hediye almak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada altın avize görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top