Rüyada altın avize görmek

Rüyada altın avize görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, başarı elde edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada altın avize gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada altın avize görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada antika avize görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde avize görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kırık avize görmek haksızlıklara uğranılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah avize görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada avize hediye almak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada avize almak parasının her geçen gün artacağına, her istediğini alabileceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya inanılır.

Rüyada avizenin sallandığını görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top