Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde kara kedi görmek

Rüyada evinde kara kedi görmek

Rüyada evinde kara kedi görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, geri planda kalacağına rivayet eder.

Rüyada evinde kara kedi gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada evinde kara kedi görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek arzularına kavuşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü kara kedi görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada konuşan kara kedi görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına inanılır.

Rüyada kara kedi öldürmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kara kedi görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kara kedi görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kara kediyi sevmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments