Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde fare olduğunu görmek

Rüyada evinde fare olduğunu görmek

Rüyada evinde fare olduğunu görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde fare olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Rüyada evinde siyah fare görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde fare görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada evinde beyaz fare görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada evin önünde fare görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hayatına bakacağına yorulur.

Rüyada başkasının evinde fare görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin evinde fare görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, karısının çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada evinde fare olduğunu görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments