Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evinde fare görmek

Rüyada arkadaşının evinde fare görmek

Rüyada arkadaşının evinde fare görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının evinde fare gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde fare görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada evinde fare olduğunu görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kederinin dağılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine inanılır.

Rüyada evin dışında fare görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini fare bastığını görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada komşusunun evinde fare görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments