Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde siyah fare görmek

Rüyada evinde siyah fare görmek

Rüyada evinde siyah fare görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, özgüveninin yerine geleceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde siyah fare gördüyseniz:

  • Alçak gönüllülüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evinde siyah fare görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada küçük siyah fareler görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde siyah fare görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işarettir.

Rüyada siyah fare öldürmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, afiyette ve keyifte olacağına yorulur.

Rüyada siyah renk fare görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, adının her yerde geçeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada iki siyah fare görmek ticaretinin de bozulmayacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments