Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evinde fare görmek

Rüyada birinin evinde fare görmek

Rüyada birinin evinde fare görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, imkanlarının artacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evinde fare gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Rüyada evinde beyaz fare görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin önünde fare görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde fare öldürmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine yorulur.

Rüyada evin dışında fare görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde fare görmek bekarsa evleneceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde fare öldürmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, büyük miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments