Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde fare görmek

Rüyada başkasının evinde fare görmek

Rüyada başkasının evinde fare görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde fare gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde fare kovalamak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde fare öldürmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada evinde büyük fare görmek gücünün azalacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde fareler görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kazancının çok düşeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun evinde fare görmek kazancın günden güne düşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Rüyada kendi evinde fare görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine inanılır.

Rüyada komşunun evinde fare görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde fare görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments