Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstünde mezar görmek

Rüyada evin üstünde mezar görmek

Rüyada evin üstünde mezar görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yönetici makamına geleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada evin üstünde mezar gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Rüyada evin üstünde mezar görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık üstünde yürümek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde ekmek görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde köpek görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada mezar üstünde oynamak Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments