Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde görmek

Rüyada mezarın üstünde görmek

Rüyada mezarın üstünde görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, doğru bir karar verileceğine, gelir kaybedeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına delalettir.

Rüyada mezarın üstünde gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini mezarın üstünde görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde ayakkabı görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Rüyada mezarların üstünden atlamak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezarın üstünde görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, tazeleneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde oturmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments