Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek

Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek

Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin üzerinde kara bulut gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada kara bulut görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, üçüncü gözünün açılacağına işarettir.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kötü yönde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara bulut görmek anne babanın birbirine düşeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Rüyada kara bulutlar görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments