Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin altında kalmak

Rüyada evin altında kalmak

Rüyada evin altında kalmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kalp kırmayacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada evin altında kalmak gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Rüyada evin altında kalmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalettir.

Rüyada depremde evin altında kalmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada evin sular altında kaldığını görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, müşterilerinin çoğalacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine inanılır.

Rüyada başbakanın evinde kalmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada bir akrabanın evinde kalmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin evinde kalmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments