Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evini satın almak

Rüyada eski evini satın almak

Rüyada eski evini satın almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, iyi habere, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski evini satın almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Rüyada eski evini satın almak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ferahlayacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına yorulur.

Rüyada evinin satıldığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, şifa ve moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir evin satıldığını görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulur.

Rüyada evin satıldığını görmek zorluğa düşeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının evini satın almak sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi evini satın almak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments