Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin merdivenini çıkmak

Rüyada evin merdivenini çıkmak

Rüyada evin merdivenini çıkmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, onların önüne geçeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada evin merdivenini çıkmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalettir.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin merdivenini çıkmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine yorulur.

Rüyada hızlı merdiven çıkmak o işi canlandıracağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, iyi geçiminin devam edeceğine işaret eder.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada camide merdiven çıkmak malından ve parasından ziyan edeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, asla harama bulaşmayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments