Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen merdiven inmek

Rüyada yürüyen merdiven inmek

Rüyada yürüyen merdiven inmek zorlukların son bulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, psikolojik olarak toparlanacağına işarettir.

Rüyada yürüyen merdiven inmek gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Rüyada merdivenden inmek çıkmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden denize inmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına inanılır.

Rüyada dar merdivenden inmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, yeni bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada uzun merdivenden inmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada merdivenden hızla inmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdiven inmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, huzur içinde yatacağına işaret eder.

Rüyada ahşap merdivenden inmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, gerekirse özür dileneceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments