Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden hızlı inmek

Rüyada merdivenden hızlı inmek

Rüyada merdivenden hızlı inmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden hızlı inmek gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada hızlı hızlı merdiven inmek yeni gayrimenkuller alınacağına, keder yaşayacağına, elindekileri de yitireceğine alamet eder.

Rüyada hızlı merdiven inmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden hızlı inmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden hızlıca inmek huzurunun yerinde olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, imkân sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle hızlı inmek hileye ve fesada başvurmayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı merdiven çıkmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments