Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısını kilitlemek

Rüyada evin kapısını kilitlemek

Rüyada evin kapısını kilitlemek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, büyük rahatlık yaşanacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evin kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada evin kapısını kilitlemek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kapı kilitlemek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev kapısı kilitlemek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Rüyada balkon kapısını kilitlemek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments