Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içini tamir etmek

Rüyada evin içini tamir etmek

Rüyada evin içini tamir etmek haksızlığa uğranacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, malvarlığının artacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada evin içini tamir etmek gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Rüyada evin içini tamir etmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını tamir etmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içini tamir ettirmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarını tamir etmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evini tamir etmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına inanılır.

Rüyada sandalye tamir etmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments