Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısını tamir etmek

Rüyada evin çatısını tamir etmek

Rüyada evin çatısını tamir etmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, variyetini çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısını tamir etmek gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Rüyada evin çatısını tamir etmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ev çatısı tamir etmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet eder.

Rüyada çatıyı tamir etmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada evin içini tamir etmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evini tamir etmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içini tamir ettirmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments