Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini tamir etmek

Rüyada evini tamir etmek

Rüyada evini tamir etmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, başarısının yükseleceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada evini tamir etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada evin içini tamir etmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada evini tamir etmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada evin duvarını tamir etmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada evin çatısını tamir etmek hayırlı bazı adımlar atacağına, rızkının bollaşacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işarettir.

Rüyada evin içini tamir ettirmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Rüyada cami tamiri görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments