Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun içinde görmek

Rüyada kuyunun içinde görmek

Rüyada kuyunun içinde görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada kuyunun içinde altın görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, itibarını geri kazanacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kuyunun içinde gelinlik görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde yılan görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde balık görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada kuyunun içinde olmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kuyunun içinde görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments