Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde deprem olduğunu görmek

Rüyada evin içinde deprem olduğunu görmek

Rüyada evin içinde deprem olduğunu görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, durumun değişmesine işarettir.

Rüyada evin içinde deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor.

Rüyada evin içinde deprem görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde deprem olduğunu görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada depremin içinde olmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde deprem görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde deprem görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, işinden geri kalacağına yorulur.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine tabir olunur.

Rüyada depremde evin altında kalmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments