Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukur kazmak

Rüyada çukur kazmak

Rüyada çukur kazmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çukur kazmak gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Rüyada küçük çukur kazmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada toprağa çukur kazmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Rüyada lağım çukuru kazmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çukur kazdığını görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin çukur kazmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada çukur kazmak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukur içinde su görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments