Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kedi görmek

Rüyada evin içinde kedi görmek

Rüyada evin içinde kedi görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek mekân değiştireceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kedi görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada evin içinde yavru kediler görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde bir sürü kedi görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments