Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde siyah böcek görmek

Rüyada evin içinde siyah böcek görmek

Rüyada evin içinde siyah böcek görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde siyah böcek gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada evin içinde siyah böcek görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada evin içinde böcekler görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde sümüklü böcek görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde böcek öldürmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde hamam böceği görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada evin içinde böcek görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde siyah yılan görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işarettir.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kişinin her işi severek yapacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments