Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, rahat yüzü göreceğine, talihin yüze güleceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, heveslerinin de azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarı yıkılmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, parasına da para ekleyeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada evinin duvarını yıkılmış görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarı örmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments