Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarını rutubetli görmek

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, belki ölümler görüleceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını rutubetli gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada evin duvarlarında rutubet görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarlarda rutubet görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarı rutubetli görmek sağlık sorunları yaşanacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Rüyada duvarları rutubetli görmek büyük savaşların yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada rutubetli duvar görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada duvarda rutubet görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine inanılır.

Rüyada evin rutubetli olduğunu görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sevinçli haberler geleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments