Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarının yarıldığını görmek

Rüyada evin duvarının yarıldığını görmek

Rüyada evin duvarının yarıldığını görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarının yarıldığını gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Rüyada evin duvarının yarıldığını görmek kısmetinin de açılacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek kederleneceğine, talihin yüze güleceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada evinin yarısının yıkıldığını görmek çok büyük borçlar alacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine yorulur.

Rüyada evin duvarlarını yeşil görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde duvar örmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments