Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarlarını yeşil görmek

Rüyada evin duvarlarını yeşil görmek

Rüyada evin duvarlarını yeşil görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarlarını yeşil gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Rüyada evin duvarlarını yeşil görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada evin duvarını yeşil görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde duvar görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını beyaz görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını yıkamak yönetici makamına geleceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalettir.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments