Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek

Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek

Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada evin yarısının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada evinin yarısının yıkıldığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işarettir.

Rüyada evin duvarının yarıldığını görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yeni işlere girişileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işaret eder.

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Rüyada birinin evinin yıkıldığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinin yıkılmasını görmek yiyip içeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan evin içinde olmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceylan

Rüyamda bi evde misafirlikteyiz gece gec saatte eşim çocukları alip çıkmış bizde annemle ordan çıkıp arkadan gidiyoruz eve yaklaşınca bütün evler sağlam ama bizim binada sadece benim evim yıkılmış ağlayarak eşimi çocularımı arıyorum ama bi türlü bulamıyorum sonra etrafımda ki evlerde bi anda yok oluo küçük oğlumu beşikte uyurken buluyorum eşimde büyük oğlumu almış elinden tutmuş uzaktan bana doğru yürüyorlar sonra oturup ağlıyoRum ve uyandım …. Rüyanın anlamı nedir lütfen yarum yapın

Ceylan

Rüyamda bi evde misafirlikteyiz gece gece saatte eşim çocukları alip çıkmış bizde annemle ordan çıkıp arkadan gidiyoruz eve yaklaşınca bütün evler sağlam ama bizim binada sadece benim evim yıkılmış ağlayarak eşimi çocularımı arıyorum ama bi türlü bulamıyorum sonra etrafımda ki evlerde bi anda yok oluo küçük oğlumu beşikte uyurken buluyorum eşimde büyük oğlumu almış elinden tutmuş uzaktan bana doğru yürüyorlar sonra oturup ağlıyoRum ve uyandım …. Rüyanın anlamı nedir lütfen yarum yapın

mirayladym

dün gece ruyamda oturdugumuz evin yarısının yıkıldığını,duvarlarının cöktugunu gördüm annem yıkılmayan tek odada yere yatmıs ağlarken bana sesleniyodu evden çıkın diye.annemin yanına giittiğimide o odada yıkılmaya başladı.ama dışarı kaçabildik beraber.hayır olur umarım