Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin camını kırmak

Rüyada evin camını kırmak

Rüyada evin camını kırmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet eder.

Rüyada evin camını kırmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada evin camlarını kırmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, duygularını açığa vuracağına rivayet eder.

Rüyada evin camını kırmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın camlarını kırmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, işleri yoluna sokacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada cam kavanoz kırmak Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı camı kırmak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yeni bir yol tutulacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işaret eder.

Rüyada topla cam kırmak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işarettir.

Rüyada cam masa kırmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, borçlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada cam kapı kırmak istenen herşeye kavuşulacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments