Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damda yürümek

Rüyada damda yürümek

Rüyada damda yürümek yepyeni biri haline geleceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada damda yürümek gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada damda yürümek mal ve mülkün telafi edileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada yıkık dam görmek çirkin sözler işitileceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulur.

Rüyada kendini damda görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damda yatmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın damına çıkmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada damı akan ev görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada dam süpürmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments