Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir merdivenden cıkmak

Rüyada demir merdivenden cıkmak

Rüyada demir merdivenden cıkmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir merdivenden cıkmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada demir merdivenden cıkmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada merdivenden cıkamamak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada merdivende cıkmak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, umduğunu bulamayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızla cıkmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakalı cıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı cıkarmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada denizden cıkamamak iş hayatının tamamen bozulacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağa cıktığını görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments