Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın tepesine cıkmak

Rüyada dağın tepesine cıkmak

Rüyada dağın tepesine cıkmak sevinçli haberlere, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, iyi konumlara geleceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada dağın tepesine cıkmak gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Rüyada dağın tepesine cıkmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, kendinden emin adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada dağa cıktığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir merdivenden cıkmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çukurdan cıkmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sakal cıkmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın cıkarmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, tartışmalar yaşanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments