Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, doktordan doktora koşturacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Destek olmak isteyen kişilere izin vermenizde fayda var.

Rüyada evin çatısında leylek görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısından atlamak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını yenilemek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, insanlara yol göstereceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada evin çatısı çökmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kazancının düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments