Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısını yapmak

Rüyada evin çatısını yapmak

Rüyada evin çatısını yapmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yapmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada evin çatısını yapmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalettir.

Rüyada evin çatısını yenilemek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına delalettir.

Rüyada evin çatısında insan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, ruhunun şifa bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısında yılan görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments