Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında insan görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısını sökmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada evin çatısında dolaşmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin çatısı uçmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments