Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıyı tamir etmek

Rüyada çatıyı tamir etmek

Rüyada çatıyı tamir etmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yolunun hep açık olacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıyı tamir etmek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada çatıyı tamir etmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısını tamir etmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada traktör tamir etmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına alamet eder.

Rüyada araç tamir etmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kapı tamir etmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada cami tamir etmek kazancın gittikçe azalacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments