Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavdan cıkmak

Rüyada sınavdan cıkmak

Rüyada sınavdan cıkmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, duraklama yaşanacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan cıkmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz veya iletişim ağınızı kullanmanız durumunda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sınavdan cıkmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin catısına cıkmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, rahatlığa ereceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada astral seyahate cıkmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada merdivende cıkmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada sakalı cıkmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulur.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments