Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısı akmak

Rüyada evin çatısı akmak

Rüyada evin çatısı akmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısı akmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada evin çatısı akmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, işlerinin ters gideceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akbil görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Rüyada ağzından bal akmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada burnu akmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasindan kan akmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akdeniz görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada süt akmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulur.

Rüyada vücudundan kan akmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments