Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akbil görmek

Rüyada akbil görmek

Rüyada akbil görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, adını aklamayı başaracağına inanılır.

Rüyada akbil gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Rüyada tavandan su akmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısı akmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, özel hayatının renkleneceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu akmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada sümük akmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvardan su akmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada sütü akmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda akmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Rüyada ağzından salya akmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments