Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan kan akmak

Rüyada vücudundan kan akmak

Rüyada vücudundan kan akmak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, aile hayatına adım atılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada vücudundan kan akmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Rüyada vücudundan kan akmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hayallerinin söneceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada basından kan akmak yükseleceğine, atılım yapacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kan akmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına yorulur.

Rüyada bacaktan kan akmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kan akmak üzüleceğine, pişman olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan kan akmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayağından kan akmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına alamet eder.

Rüyada kafasindan kan akmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments